ERASMUS DAY

PerCristofol Bisquert

ERASMUS DAY

El passat 11 d’octubre el centre va participar en la proposta llançada per Erasmus+, Erasmus Day. La nostra activitat va consistir a presentar el projecte Erasmus+ Ka 101 Educació per a l’Europa Plurilingüe i el nostre projecte Ka229 Read, Imagine, Create. El lloc de la xerrada fou la Casa de la Cultura de Pedreguer a les 19:00.

Quant al projecte Ka101, el seu coordinador, Carles Palomares, va explicar en què consistia el projecte i com anava a desenvolupar-se després de les mobilitats formatives realitzades per tres professors del centre a Malta i a Florència.

Respecte al nostre projecte, el coordinador, Cristòfol Bisquert, va explicar breument el projecte i va donar pas a la intervenció de tres alumnes que han participat de les mobilitats ja realitzades. En aquest cas, Carolina va explicar la seua experiència a Grècia, Ibai, a Polònia i Andreu a Romania. Tots van mostrar la seua satisfacció i la predisposició de tornar a participar.

Un moment de la participació de l’alumnat en la xerrada
Moment de la intervenció de Carles Palomares

Quant a l'autor

Cristofol Bisquert administrator

1 comentari fins ara

ERASMUS DAYS – Erasmus+ IES PEDREGUERPublicat al10:51 am - Mar 5, 2020

[…] ERASMUS DAY […]

S'han tancat els comentaris.